Ballantine's 17 Y.O.

Blend Scotch Whisky

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010001M0051

Дългото 17-годишно отлежаване придава дълбочина във вкуса и характера на уискито. Първата му поява е през 1930 г. Но и до днес рецептата му остава непроменена и се предава. Ballantine's 17 Years Old е първото и най-награждавано 17-годишно смесено шотландско уиски. Вкусов профил Аромат: Дълбок, балансиран, елегантен, с нотки на дъб, опушен аромат и ванилия. Вкус: Пълен и комплексен, аромати на мед и кремообразна ванилия с нотки на дъб и торфен дим. Финал: Дълъг, леко опушен, ванилия и намек на подправки.

Комбинирайте с друг продукт от категория DIY, за да спестите.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

През 1827 г. Джордж Балантайн открива магазин за уиски и други алкохолни напитки в Единбург. По-късно отваря и втори, които смята за по-доходоносен. Когато назначава сина си, Арчибалд, да управлява бизнеса, Джордж започва да създава свои собствени блендове. Продажбите се разрастват и Джордж Балантайн наема и другия си син, Джордж-младши. Така се поставило началото на George Ballantine and Son Ltd. Започнали да изнасят продукцията си и бизнесът ставал от силен по-силен. След  1919 г. компанията сменя няколко собственици, но запазва традициите и качеството си. В края на 80-те години на ХХ век става най-популярното смесено уиски в Европа. 89% от продажбите им в световен мащаб се дължат на Ballantine’s Finest. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer