Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Beefeater № 24

Beefeater

Налично

39,98 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 45.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Перно Рикар България ЕООД
Промоция от: 27.11.2020 г.
Промоция до: 6.12.2020 г.
Ароматът е чист, свеж, с ухание на грейпфрут. Вкусът е мек, пивък, с привкус на грейпфрут, женско биле, подправки. Финалът е затоплящ, продължителен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Beefeater № 24
През 2007 г. Дезмънд Пейн – главен технолог, създава своя шедьовър - Beefeater 24, с допълнителна добавка на грейпфрут и два вида японски чай в рецептата. Наречен е „24“, защото всичките съставки престояват накиснати в продължение на едно денонощие, а резултатът е ароматен джин с идеална сладост.
Вкусов профил
Аромат: Чист, свеж, с ухание на грейпфрут.
Вкус: Мек, пивък, с привкус на грейпфрут, женско биле, подправки.
Финал: Затоплящ, продължителен.
История на производител
Джин, произвеждан в сърцето на Лондон. Негов създател е фармацевтът Джеймс Бъроу, чиято изпитана рецепта се спазва до днес.
Корените на Beefeater могат да бъдат проследени до 1820 г., когато Джон Тейлът и съпругата му отворили малка дестилерия в квартал Челси в Лондон. През 1863 г. дестилерията е купена от Джеймс Бъроу, който има професионален интерес към производството и експериментирането с нови вкусове. Започва да разработва своя рецепта и скоро открива, че при дестилирането на специфични билки се получава джин със запомнящ се аромат.

Така постепенно той стига до окончателната рецепта на Beefeater London Dry Gin. Нейните ключови съставки са 9 растения. Всички те се накисват за 24 часа, преди да бъдат дестилирани. Тази процедура позволява да се създаде перфектно балансирaн джин. Накисването и дестилацията се правят по начин, непроменян от самото създаване. Beefeater е единственият международен Premium Gin, който все още се произвежда в сърцето на английската столица, в квартал Кенингтън на южния бряг на река Темза.
Мнения за Beefeater № 24

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта