Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Beefeater

Beefeater

Налично

2,09 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 50 ml.
Вносител Перно Рикар България ЕООД
Ароматът е свеж, чист цитрусов аромат с нотки на хвойна. Вкусът е балансиран, ненатрапчив цитрусов вкус с привкус на хвойна и билки. Финалът е дълъг, с лек лимонов привкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Beefeater
Носител на титлата за най-награждавания джин. Създаден в дръзкия и креативен Лондон и все произвеждан там. Със силно ухание и вкус на хвойна и цитрус, това е истинският London Dry Gin.
Вкусов профил
Аромат: Свеж, чист цитрусов аромат с нотки на хвойна.
Вкус: Балансиран, ненатрапчив цитрусов вкус с привкус на хвойна и билки.
Финал: Дълъг, с лек лимонов привкус.
История на производител
Джин, произвеждан в сърцето на Лондон. Негов създател е фармацевтът Джеймс Бъроу, чиято изпитана рецепта се спазва до днес.
Корените на Beefeater могат да бъдат проследени до 1820 г., когато Джон Тейлът и съпругата му отворили малка дестилерия в квартал Челси в Лондон. През 1863 г. дестилерията е купена от Джеймс Бъроу, който има професионален интерес към производството и експериментирането с нови вкусове. Започва да разработва своя рецепта и скоро открива, че при дестилирането на специфични билки се получава джин със запомнящ се аромат.

Така постепенно той стига до окончателната рецепта на Beefeater London Dry Gin. Нейните ключови съставки са 9 растения. Всички те се накисват за 24 часа, преди да бъдат дестилирани. Тази процедура позволява да се създаде перфектно балансирaн джин. Накисването и дестилацията се правят по начин, непроменян от самото създаване. Beefeater е единственият международен Premium Gin, който все още се произвежда в сърцето на английската столица, в квартал Кенингтън на южния бряг на река Темза.
Мнения за Beefeater

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта