Belvedere Pure светеща бутилка

Vodka 1.75l.

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01020005M0091
Водка Belvedere е първата суперпремиум водка в света с 600 годишна полска традиция в дестилирането на първокласен алкохол. Магията на Belvedere се крие в тези три елемента - произвежда се само от изключително висококачествена ръж от сорта Dankowskie, използва се пречистена вода, извлечена от собствен артезиански кладенец и пртежава изящното изкуство на дестилация чрез огън. Всичко това прави BELVEDERE водката с най-мекия вкус в целия свят. Вкусът ѝ е изключително мек, с лек намек за ванилия. Това придава кадифена структура, комбинация между сладко и пикантно, с едва доловим нюанс на бял пипер. Накрая следва дълъг послевкус с нотки на бадеми, ванилов сладолед и бразилски орех.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 1.75 L

Максимално 12 символа

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Водка Belvedere е първата суперпремиум водка в света с 600-годишна полска традиция в дестилирането на първокласен алкохол. Произвежда се само от изключително висококачествена  ръж от сорта Dankowskie Gold и се дестилира 4 пъти и се филтрира 3 пъти за постигане на оптимална вкусова концентрация.  Използва се само вода от собствен артезиански кладенец.  Всичко това прави BELVEDERE водката с най-мекия вкус в целия свят.  Носи истинския вкус на лукса – като всяка друга марка в портфолиото на Moet Hennessy, част от групировката Louis Vuitton Moet Hennessy – компания номер 1 в света на лукса.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer