Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Bols Amaretto

Bols

Налично

18,48 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 24.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Ароматът е бадемов с карамелени нотки. Вкусът е сладък, фин бадемов. Финалът е с умерена дължина. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Bols Amaretto
Създава се по автентична рецепта. Този ликьор е резултат на прецизна дестилация на внимателно подбрани съставки. Напитка със запомнящ се бадемов вкус.
Вкусов профил
Аромат: бадемов с карамелени нотки.
Вкус: сладък, фин бадемов.
Финал: с умерена дължина.
История на производител
Bols е най-стара дестилерия в света. Датира от 1575 г. когато семейство Болс открива дестилерията си в Амстердам. Поизвеждат хвойнови дестилати и ликьори. Но лицето на марката постига голямата си популярност, когато Лукас Болс поема управлението през 17. в. По това време градът е голям търговски център и дестилерията има достъп до голямо количество суровини. Компанията оцлеява и до днес с безброй напитки във портфолиото си, включително и богата разновидност от ликьори, джин, водка и много други. През 2015 г. Bols  отбеляза 440 години от създаването си.
Изкуството на Bols се основава на три фундамента – опитност и познание на главния технолог, автентични рецепти и новаторство, вискокачествени натурални съставки.
Къщата на Болс в Амстедам е и музей, и място, където посетителите могат да се докоснат до богата история на фамилията и до производствените им техники.
Един от големите принос на Bols е организирането на международния бармански конкурс – Bols Around The World. Ежегодно се организира и конкурс в търсене на Bols Coctail Master. От няколко години и България е част от инициативата. 
Мнения за Bols Amaretto

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта