Bottega Prosecco

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03050001M0013
Ароматно, цветист, с аромати от акация цветя, ябълка, бяла праскова и цитрусови плодове. Вкусът е свеж, деликатен, ароматно и добре балансиран. Цветът е брилянтно жълт, перлен.

Alc.%: 11.00%

Разфасовка: 750 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Bottega е създадена през 1977 г. от Aldo Bottega, майстор дестилатор с повече от 30 години опит в този сектор. Днес Bottega е трето поколение бизнес воден от Барбара, Сандро и Стефано Ботега. Разположена е в Bibano (Тревизо). Седалището на компанията се намира във ферма от 17-ти век, която е реновирана за да се запазят оригиналните архитектурни и екологични характеристики и е заобиколена от 10 хектара лозя. Компанията управлява и винарна във Валполичела и две в Монталчино: тук се произвеждат най добрите червени вина от Венеция и Тоскана. Bottega залага основно на Качество (италиански вкус и автентичност). Bottega разпространява своите продукти в повече от 120 страни, също и в повечето летищни безмитни магазини по света

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer