Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Campari Bitter

Campari

Налично

23,63 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Италиански аперитив с горчив вкус, създаден чрез инфузия на горчиви билки, ароматни растения и свежи плодове в алкохол и вода. Ароматът е хармоничен аромат на свежи билки и плодове. Вкусът е чист, свеж, пиперлив, сладко-горчив. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Campari Bitter
Битер, създаден в Милано през XIX век от Campari. Произведен от горчиви билки, растения и плодове, алкохол и вода. Резултатът е богат, комплексен битер, който върши удивителна работа в коктейли като „Негрони“, „Американо“ и „Гарибалди“.
Вкусов профил
Аромат: Хармоничен аромат на свежи билки и плодове.
Вкус: Чист, свеж, пиперлив, сладко-горчив.
История на производител
Campari е съвременна и харизматична класическа напитка. Рецептата, която остава непроменена, се създава в Новара през 1860 г. и е в основата на едни от най-известните коктейли. Представлява алкохолна напитка, получена от съчетание на горчиви билки, благоуханни растения и плодове, алкохол и вода. С жизнения си червен цвят, интензивен аромат и пленяващ вкус Campari бързо се превръща в емблематичен бранд за страстния италиански стил.
През 1904 г. първата фабрика на Campari отваря врати в Сесто Джовани и компанията започва да изнася бранда в чужбина. Така започнала история за успех, който няма ни най-малко намерение да прекъсва. В наши дни Campari се дистрибутира в 190 държави и е сред най-известните брандове в целия свят. 
Мнения за Campari Bitter

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта