Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Caol Ila Moch

Caol Ila

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Промоция от: 12.01.2021 г.
Промоция до: 11.02.2021 г.

Типичен представител на добре опушените уискита. Ечемика за продуктите им се малцира от Port Ellen, една изключително популярна сред уиски феновете в миналото дестилерия, която е затворена от години. Някъде в края на миналия век се появяват първите бутилки със собствения им бранд. Към настоящия момент на пазара могат да бъдат открити няколко техни продукта като повечето от тях са лежали достатъчно дълго, за да е сигурно, че ще предизвикат интерес.

Комбинирайте с друг продукт от категория DIY, за да спестите.

 

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Caol Ila Moch

Ароматът на торфен пушек със сладки нотки и даленчо усещане на солена нотка. Вкусът е сладък и солидно опушен, маслен и същевременно пикантен. Във финала се балансирант изклюително успешно торфения пушек и ванилия.

История на производител
„Caol Ila“ се произнася “Къл Ила”. Това е келтското наименование на пролива, който разделя остров Айла от остров Юра. Дестилерията е основана през 1846 г. в скътан залив на източния бряг на Айла, далеч от хорски очи. Но колкото и далечно да звучи и както и да го произнасяте, хубавото опушено уиски, произвеждано от поколения островитяни, си струва да бъде опитано.
Мнения за Caol Ila Moch

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта