Cono Sur 20 BARRELS LIMITED EDITION Pinot Noir

Вино Пино Ноар 0.75

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03020001M0008
Елегантен и чувствен Пино Ноар с ярко рубиненочервен цвят. Носът представя невероятен финес и сложност, където нотките на прясна череша, ягода, малина и слива се смесват с фонови нотки на кожа. Приятно дълъг и мек завършек. Това усъвършенствано и комплексно вино е резултат от грозде, отглеждано в Новия свят, но винифицирано по традиционни бургундски методи. CONO SUR 20 Barrels Limited Edition са лимитирани първокласни вина, които се правят в класически стил. За производството на вина от серията "20 Barrels" гроздето се взима само от най-добрите лозя в северната част Казабланка, Чили, намиращи се в непосредствена близост до Тихия океан.

Alc.%: 14.00%

Разфасовка: 750 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Четири важни географски обекта заобикалят Чилийския лозарски регион: Андите – на изток, Тихият океан – на запад, пустинята Атакама – на север, и древните глетчери – на юг. Тези естествени бариери изолират и защитават лозята векове наред. Други определящи фактори като изобилие на естествена светлина, вариации в дневните температури, сухия климат в сезона на зреене и бистрите води, извиращи от Андите, осигуряват отглеждането на истинско и чисто грозде. Стремят се към изцяло органичен стил на мениджмънт. Не добавят химически вещества. Помощното средство в грижите за отглеждане на качествени сортове представлява осигуряването на безценната помощ от животни и насекоми и саморегулиращи се екосистеми.   Избата е създадена през 1993 г., шест години по-късно започва отглеждането на първите органични лози. През 2003 г. получава първите сертификати за биовина, а през 2007 г. получава сертификат за въглеродонеутрално производство.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer