Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Cornel Gin Liqueur

Rustic Reserve

Налично

Regular Price: 42,00 лв.

Special Price 35,69 лв.

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 25.00%
Разфасовка 500 ml.
Промоция от: 31.07.2020 г.
Промоция до: 30.08.2020 г.

Дренковият джин Rustic Reserve се приготвя чрез настойване на български дренки от района на Лудогорието в леко подсладен джин за три месеца – от брането им през август до началото на ноември, когато полученият ликьор с подчертано уникален аромат и огненочервен цвят се бутилира . Пие се като „диджестив“ през зимата и в коктейли през цялата година.

Без изкуствени аромати, без добавени оцветители, без консерванти.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Cornel Gin Liqueur

Идеален, сервиран чист с бучка лед на обляна в слънце тераса или на плажа през лятото, както и разбира се като основа за прохладни, освежителни коктейли през цялата година.

История на производител

Трънковият джин в България - от години Барбара Пейдж-Робъртс - английска бизнесдама, която живее в Българиа, събирала трънки, отначало от живите плетове на юг от Плевен, и правела трънков джин, предимно за коледни подаръци на приятелите си. През 2015г. тя влиза в контакт със селскостопанската компания "Агротайм" в Лудогорието, където трънките са изобилни и ароматни. Тогава открива, че в овощните си градини край Исперих "Агротайм" отглежда много дренки - още един стипчив плод и опитва да направи дренков джин, наред с трънковия. Резултатът е страхотен за летни коктейли.

Мнения за Cornel Gin Liqueur

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта