Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Crabbie 12YO Single Malt Scotch

Crabbie

Налично

44,96 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД

Леко опушено сингъл малт скоч уиски, перфектно за запознаване с категорията на опушените уискита, отлежало 12г. в бърбън и шери бъчви.Уиски регион - Highlands (Islands)

Аромат: интензивен малцов аромат, с леки деликатни нотки на зелена трева и свежи цитрусови плодове.

Вкус: зашеметяващ, богат, горчиво- сладък вкус, последван от деликатен намек на сладък мед, портокал и зелена трева

Завършек: дълъг, деликатен и опушен завършек, богат вкус на плодове и сладък мед, перфектно балансирано и невероятно меко питие

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.8 от 5 / Гласували: 11 глас(а)
Пълно описание за Crabbie 12YO Single Malt Scotch
История на производител

Първоначално известен като Crabbie & Cree, семейният бизнес Crabbie е създаден през 1801 г. от бащата на Джон. Първоначално бизнесът е внасял плодове, подправки и чай от Китай, Индия и Нигерия, както и вина и спиртни напитки от Европа, но Джон Краби разпознава потенциала на шотландското уиски и насочва компанията в посока, която ще определи хода на историята в Шотландско уиски. Издаден е един от само 8 лиценза за отлежаване на уиски в шотландското пристанище Лейт, именно от тази база в Yardheads той създава своята глобална компания за спиртни напитки.Джон Краби е истински пионер в шотландската уиски индустрия. От средата на 19 век Джон Краби дестилира и смесва собствената си гама уискита. Също така той доставя големи запаси от шотландско уиски от най-добрите дестилерии. Подписва лицензи за производство на собствени уискита в дестилерии като Балманах и Беринес. Създаването на легендарния коктейл „Уиски мак“ (Crabbie Scotch и Crabbies джинджифилово вино) и „Hot Toddy“ могат да бъдат акредитирани за Джон Краби с подробности за оригиналната рецепта в архивите. За да направите „Hot Toddy“ просто добавете малко гореща вода и мед към уискито. Идеален за студен ден!

Мнения за Crabbie 12YO Single Malt Scotch

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта