Dom Pérignon vintage P2 без кутия

Champagne 0.75l.

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03040001M0101
Dom Pérignon Plénitude 2 е втори цикъл от отлежаването на Dom Pérignon. След като виното отлежи между 8 и 9 години преди да се пусне на пазара, част от него се оставя да отлежава за още един цикъл от 8 години, след което се представя под еикета Plénitude 2 (P2). След като подиша за кратко, виното демонстрира интензивни, богати и ярки аромати с опияняващи сладки нотки на орлови нокти, портокал и мандарина, препечени бадеми и едва доловим нюанс на морска сол. Вкусът е с изключително плътна, кремообразна текстура. След това усещането е за невероятна прецизност и изчистеност, но и всеобхватност на вкуса с устойчиви ароматни нотки, които присъстват от началото до края.

Alc.%: 12.50%

Разфасовка: 750 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
В края на 17 век бенедиктинският монах Дом Пиер Периньон мечтаел да създаде "най-доброто вино в света". За щастие притежавал и необходимата амбиция и смелост. Днес Dom Pérignon е име с истинска тежест, зад което стои вино изпълнено с плътност, изключителен баланс между свежест и зрялост, ефирност и копринено гладка структура.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer