Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Grey Goose

Grey Goose

Налично

Цена за целия пакет
Рейтинг
Добави в любими

Regular Price: 79,04 лв.

Special Price 63,23 лв.

Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Промоция от: 1.10.2020 г.
Промоция до: 31.10.2020 г.

Ароматът е чист, свеж, с елегантен флорален оттенък и цитрусови нотки. Вкусът е мек, пивък, с нежна сладост и бадемова нотка. Финалът е плавен и продължителен.

 

 

 

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.8 от 5 / Гласували: 17 глас(а)
Пълно описание за Grey Goose

Всяка партида на Gray Goose започва с меката зимна пшеница, която се отглежда в района на Пикарди, Северна Франция. Майсторът на Gray Goose, Франсоа Тибо, настоява да се използва най-качествената пшеница – същата, която се използва за изисканите френски печива. След като пшеницата ферментира и премине дестилация, се транспортира до местността Коняк, където се смесва с бистра изворна вода. Вкусов профил Аромат: Чист, свеж, с елегантен флорален оттенък и цитрусови нотки. Вкус: Мек, пивък, с нежна сладост и бадемова нотка. Финал: Плавен и продължителен.

История на производител

Историята на Gray Goose започва едва преди две десетилетия, но въпреки това успява да промени света на водката драстично. Преди появата ѝ никой никога не си е представял, че водката може да е толкова луксозно питие, колкото уискито и коняка. Но комбинацията от първокласни суровини, бистра вода, уникална система на дестилация, множество призове, атрактивни реклами и екстравагантен дизайн на бутилката носи световна популярност на бранда. Създател на марката е Франсоа Тибо – технолог и майстор на винени напитки. Той следи стриктно всеки процес от производството. Селектира само най-добрите съставки и държи да минат през строго определен процес на обработка, за да се запазят максимално много от естествените им качества. Gray Goose преминава само веднъж през процес на продължителна колонна дестилация, който осигурява качеството на пшеницата да се запази. Още с появата си на пазара стилната визия пленява любителите на водка по цял свят. Бутилката ярко изпъква сред останалите по рафтовете със запомнящ се дизайн, матово стъкло, гъски в полет и френския трикольор.  Най-значимото постижение е промяната на представите и разбиранията за водка по зялото земно кълбо. В миналото единствените доминиращи брандове са били родом единствено от страните на Централна и Източна Европа. Но Gray Goose променя това и с гордост изписва на етикетите си „дестилирана и бутилирана във Франция“. 

Мнения за Grey Goose

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта