Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Suntory Hibiki Japanese Harmony

Hibiki

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Аромат на рози, личи, нотка розмарин, сандалово дърво. Вкусът е меден, сладък, портокалова кора, бял шоколад. Финалът е мек и продължителен, с нотка на дъб Мизунара. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Suntory Hibiki Japanese Harmony
За производството му са използвани малцови уискита от дестилериите Yamazaki и Hukushu и зърнено уиски от дестилерията Chita. Преди да се смесят, са отлежавали в бъчви от американски дъб, бъчви от шери и от дъб от сорта Мизунара. След това се извършва сливането на уискитата от майстори технолози в Suntory.
Вкусов профил
Аромат: Рози, личи, нотка розмарин, сандалово дърво.
Вкус: Меден, сладък, портокалова кора, бял шоколад.
Финал: Мек и продължителен, с нотка на дъб Мизунара.
История на производител
През 1923 г. Шинйиро Тори открива компанията Suntory. Той бил страстен почитател на вино и алкохолни напитки от Запада. По това време в Япония на пазара масово се предлагат саке и шочу. Тори предвижда, че с различните, но благоприятни климатични условия, майсторство и постоянство би могъл да създаде ако не съвършено, то поне най-доброто японско уиски. И го прави. Под шапката на компанията Suntory построява първата японска дестилерия за уиски в покрайнините на Киото –  регион, дарен с кристално чисти води. През 1929 г. се появява първото японско уиски, а 8 години по-късно идва ред и на премиум версията.
През 1973 г. Suntory е готова за нова дестилерия. Построяват я в Хакушу. Там създават и развиват несравними вариации на малцови уискита и прецизни техники, с които произвеждат едномалцовото YAMAZAKI и смесените HAKUSHU и HIBIKI.
Тези продукти на неуморния труд носят редица отличия от международни конкурси и признанието на ценители и любители от цял свят. 
Мнения за Suntory Hibiki Japanese Harmony

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта
Последно разгледани продукти