Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките. Почивни дни 24.12 - 26.12, желаем Ви Весели Празници!
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
Производител: Винарната Champagne Jacquart е базирана в град Реймс, областта Шампан, Франция. С нейната 60-годишна история идва опита в създаване на най-фините шампански.
Сорт: 100% Шардоне Произход: 100% Гран Кру (превъзходно качество) от Кот де Блан (селата Авизе, Шуйи, Крамант, Огер).
Начин на производство: Алкохолна ферментация в резервоари от неръждаема стомана с контролирана температура; ябълчено-млечнокисела ферментация; Зреене за 6 години в бутилките върху утайката и дегожиране; поне 6 месеца престой на течността след дегожирането.
Дегустационни характеристики: На нос е интензивно и напомня кората на узрял лимон с нотки на цветя и лайм. След аериране, шампанското развива нотки и на бланширани бадеми. На вкус е свежо и сочно, напомнящо цитрусова кора. Ароматно и енергично, изпълва устата с аромати на тропически плодове.
Усещане: Сочно, деликатно, създаващо експлозия от вкусове, обгръщащо с аромати на тропически плодове Подходящо за: Да се комбинира с ястия с миди и стриди, ризото с шафран, севиче от ципура със семена от кориандър и др.
Температура на сервиране: 10 – 12 °C
Потенциал за отлежаване: 6 – 8 години.