Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Jägermeister

Jagermeister

Налично

2,63 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 35.00%
Разфасовка 40 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Ароматът е интензивен, билков, цитрусов. Вкусът е пиперлив, сладък, плодов, с нюанси на индийско орехче. Финалът е пиперлив и плодов. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4 от 5 / Гласували: 4 глас(а)
Пълно описание за Jägermeister
Jägermeister е уникална и неповторима смес от натурални съставки. Целогодишно във Волфенбютел, Германия, пристигат чували с редки, екзотични билки, подправки, плодове и цветове от цял свят.
Тайната и строго пазена рецепта е създадена от Курт Маст и съдържа над 56 естествени ботанически съставки. Сред тях са канела, цитрус, звездовиден анасон, корен от джинджифил, карамфил, кориандър, шафран и много други. Това придава на Jägermeister специфичен и неповторим вкус и аромат.
Вкусов профил
Аромат: Интензивен, билков, цитрусов.
Вкус: Пиперлив, сладък, плодов, с нюанси на индийско орехче.
Финал: Пиперлив, плодов.
История на производител
Jägermeister е създаден от известния предприемач и страстен ловец Курт Маст през 1934 г. във Волфенбютел. Той го посвещава на лова и своите приятели ловци. В превод от немски Jägermeister означава майстор ловец.
Идеята за логото се ражда от легендата за св. Хуберт, смятан за покровител на ловците благодарение на негово видение по време на неделен лов. Явява му се голям бял елен със светещ кръст на челото. Оттогава Хуберт се превръща от див, жесток и необуздан ловец в добродетелен и смирен християнин. А след смъртта си е обявен за светец.
Мнения за Jägermeister

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта