Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
Безплатна доставка над 119 лв. /60.84 € Вижте кога
За създаването на този класически Кентъки бърбън, хората от Beam Suntory са подходили изключително не класически. За създаването на този шедьовър са работили съвместно мастър дестилъра на Jim Beam- Fred Noe и шеф дистилър на Suntory- Shinji Fukuyo. Смятаме, че е излишно да изреждаме марки като Ямазаки и Хибики, за да предположите какво може да се получи щом се съберат да работят двама душ като тях. По същество това си е класически бърбън, създаден по рецепта на Noa, отлежавал в нови обгорени дъбови бъчви, но след това... идва интересното. Част от бърбъна е изваден за доотлежаване в бъчви от червено калифорнийско вино и бъчви испанско шери. След достигане на перфектна зрялост Shinji Fukuyo внимателно подбира всяка една бъчва и брави този знаменит бленд наречен Legent. Ароматът е предимно бърбънов, но с доловимо влияние на грозде и сладки плодове. Вкусът е гладък и копринен, с много карамел, флорални нотки, ядки, дъб и отново плодове, заради винените и шери бъчви. Финишът е плодово-шоколадов и умерено продължителен.