Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
За създаването на този класически Кентъки бърбън, хората от Beam Suntory са подходили изключително не класически. За създаването на този шедьовър са работили съвместно мастър дестилъра на Jim Beam- Fred Noe и шеф дистилър на Suntory- Shinji Fukuyo. Смятаме, че е излишно да изреждаме марки като Ямазаки и Хибики, за да предположите какво може да се получи щом се съберат да работят двама душ като тях. По същество това си е класически бърбън, създаден по рецепта на Noa, отлежавал в нови обгорени дъбови бъчви, но след това... идва интересното. Част от бърбъна е изваден за доотлежаване в бъчви от червено калифорнийско вино и бъчви испанско шери. След достигане на перфектна зрялост Shinji Fukuyo внимателно подбира всяка една бъчва и брави този знаменит бленд наречен Legent. Ароматът е предимно бърбънов, но с доловимо влияние на грозде и сладки плодове. Вкусът е гладък и копринен, с много карамел, флорални нотки, ядки, дъб и отново плодове, заради винените и шери бъчви. Финишът е плодово-шоколадов и умерено продължителен.