Milagro Anejo

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01060001M0029
Milagro Anejo Tequila притежава едновременно шоколадов и кокосов аромат, с допълнителни бананови нотки. Вкусът е пикантно сладък с нотки на тютюн. Milagro Anejo Tequila е тройно дестилирана от 100% синьо агаве на малки партиди, като старее 18 месеца в дъбови бъчви. Продължителният процес на стареене дава на Milagro Anejo Tequila изтънчен, гладък и ароматен профил.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Milagro е създадена през 1997г от двама приятели от колежа, Danny Schneeweiss and Moy Guindi. Чрез нея двамата искат да изразят артистизма си, младежката креативност и космополитността на съвременния Мексико Сити. Според тях в последно време текилите са загубили своята идентичност и са се превърнали в добре премерени бизнес начинания на знаменитости, без никаква креативност и автентичност. Danny and Moy искали текила, която да свърже два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерения Мексико Сити.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.