Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Milagro Anejo

Milagro

Налично

56,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Milagro Anejo Tequila притежава едновременно шоколадов и кокосов аромат, с допълнителни бананови нотки. Вкусът е пикантно сладък с нотки на тютюн. Milagro Anejo Tequila е тройно дестилирана от 100% синьо агаве на малки партиди, като старее 18 месеца в дъбови бъчви. Продължителният процес на стареене дава на Milagro Anejo Tequila изтънчен, гладък и ароматен профил. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Milagro Anejo
Текилата е изтънчен и елегантен алкохол, в чиято основа е дестилат от растението агаве. Съвременната текила се различава по начина на приготвяне и региона, от който произлиза, както и от това дали се прави от синьо агаве. Има два типа текила - текила и 100% агаве. В пет региона на Мексико се дестилира текила - Jalisco, Guanajuato, Michoacán, Tamaulipas & Nayarit, като съществуват пет стила на производство:
История на производител
Milagro е създадена през 1997г от двама приятели от колежа, Danny Schneeweiss and Moy Guindi. Чрез нея двамата искат да изразят артистизма си, младежката креативност и космополитността на съвременния Мексико Сити.
Според тях в последно време текилите са загубили своята идентичност и са се превърнали в добре премерени бизнес начинания на знаменитости, без никаква креативност и автентичност. Danny and Moy искали текила, която да свърже два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерения Мексико Сити.
Мнения за Milagro Anejo

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта