Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Milagro Reposado

Milagro

Налично

44,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Притежава неповторимите отличителни белези на добрата текила: солена, ароматна, билкова, леко суха и с дървесен аромат. Навлиза с леко мазно и същевременно сухо усещане, бързо, но приятно. Вкусът е свеж, цитрусов, билков, солен, с хубаво минерално усещане и растителни, тревисти нотки. Дървесният, дъбов пиперлив нюанс се усеща много добре и оставя намек за ванилия, появила се от стареенето на дървото. Финалът е средно-дълъг, с продължителен сух билков оттенък и допир на цитрусови плодове. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Milagro Reposado
Текилата е изтънчен и елегантен алкохол, в чиято основа е дестилат от растението агаве. Съвременната текила се различава по начина на приготвяне и региона, от който произлиза, както и от това дали се прави от синьо агаве. Има два типа текила - текила и 100% агаве. В пет региона на Мексико се дестилира текила - Jalisco, Guanajuato, Michoacán, Tamaulipas & Nayarit, като съществуват пет стила на производство:
История на производител
Milagro е създадена през 1997г от двама приятели от колежа, Danny Schneeweiss and Moy Guindi. Чрез нея двамата искат да изразят артистизма си, младежката креативност и космополитността на съвременния Мексико Сити.
Според тях в последно време текилите са загубили своята идентичност и са се превърнали в добре премерени бизнес начинания на знаменитости, без никаква креативност и автентичност. Danny and Moy искали текила, която да свърже два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерения Мексико Сити.
Мнения за Milagro Reposado

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта