Milagro Select Barrel Reserve Anejo

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01060001M0032
Milagro Select Barerel Reserve Anejo текила е произведена от 100% естествено отглеждано синьо агаве, ръчно събрано от високопланинските райони на Jalisco, на базата на най-високите критерии за качество.  Приготовлението на Milagro Select Barrel Reserve Anejo текила започва с печенето на pinas (сърцевината на растението агаве) в традиционните глинени пещи. Това не е нито евтин, нито бърз метод, но той е неповторимото наследство от древните времена, като придава неповторимия земен аромат на агаве в текилата. След изпичане, пресоване и ферментиране, полученият агаве сок се дестилира трикратно и след това отлежава в продължение на 3 години в бъчви от френски дъб. Оттам се бутилира в уникална ръчно издухана и изрисувана кристална бутилка, изработена от занаятчийско стъкло. Процесът на тройна дестилация произвежда текила с изключителна дълбочина и характер и несравнима гладкост, с чувствен и топъл аромат.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Milagro е създадена през 1997г от двама приятели от колежа, Danny Schneeweiss and Moy Guindi. Чрез нея двамата искат да изразят артистизма си, младежката креативност и космополитността на съвременния Мексико Сити. Според тях в последно време текилите са загубили своята идентичност и са се превърнали в добре премерени бизнес начинания на знаменитости, без никаква креативност и автентичност. Danny and Moy искали текила, която да свърже два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерения Мексико Сити.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer