Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Milagro Select Barrel Reserve Anejo

Milagro

Налично

140,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Milagro Select Barerel Reserve Anejo текила е произведена от 100% естествено отглеждано синьо агаве, ръчно събрано от високопланинските райони на Jalisco, на базата на най-високите критерии за качество.  Приготовлението на Milagro Select Barrel Reserve Anejo текила започва с печенето на pinas (сърцевината на растението агаве) в традиционните глинени пещи. Това не е нито евтин, нито бърз метод, но той е неповторимото наследство от древните времена, като придава неповторимия земен аромат на агаве в текилата. След изпичане, пресоване и ферментиране, полученият агаве сок се дестилира трикратно и след това отлежава в продължение на 3 години в бъчви от френски дъб. Оттам се бутилира в уникална ръчно издухана и изрисувана кристална бутилка, изработена от занаятчийско стъкло. Процесът на тройна дестилация произвежда текила с изключителна дълбочина и характер и несравнима гладкост, с чувствен и топъл аромат. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Milagro Select Barrel Reserve Anejo
Текилата е изтънчен и елегантен алкохол, в чиято основа е дестилат от растението агаве. Съвременната текила се различава по начина на приготвяне и региона, от който произлиза, както и от това дали се прави от синьо агаве. Има два типа текила - текила и 100% агаве. В пет региона на Мексико се дестилира текила - Jalisco, Guanajuato, Michoacán, Tamaulipas & Nayarit, като съществуват пет стила на производство:
История на производител
Milagro е създадена през 1997г от двама приятели от колежа, Danny Schneeweiss and Moy Guindi. Чрез нея двамата искат да изразят артистизма си, младежката креативност и космополитността на съвременния Мексико Сити.
Според тях в последно време текилите са загубили своята идентичност и са се превърнали в добре премерени бизнес начинания на знаменитости, без никаква креативност и автентичност. Danny and Moy искали текила, която да свърже два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерения Мексико Сити.
Мнения за Milagro Select Barrel Reserve Anejo

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта