Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Milagro Silver

Milagro

Налично

44,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Вкусът е свеж, минерален-леко солен, с приятно усещане на цитрусови плодове и подправки, с хубави растителни и тревисти нотки. Завършекът е средно дълъг, сух, с билков, минерален и цитрусов послевкус. Пийте го на глътки не като шот, това е една от малкото „сребърни“ текили, които можете да пиете направо и да й се насладите. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Milagro Silver
Текилата е изтънчен и елегантен алкохол, в чиято основа е дестилат от растението агаве. Съвременната текила се различава по начина на приготвяне и региона, от който произлиза, както и от това дали се прави от синьо агаве. Има два типа текила - текила и 100% агаве. В пет региона на Мексико се дестилира текила - Jalisco, Guanajuato, Michoacán, Tamaulipas & Nayarit, като съществуват пет стила на производство:
История на производител
Milagro е създадена през 1997г от двама приятели от колежа, Danny Schneeweiss and Moy Guindi. Чрез нея двамата искат да изразят артистизма си, младежката креативност и космополитността на съвременния Мексико Сити.
Според тях в последно време текилите са загубили своята идентичност и са се превърнали в добре премерени бизнес начинания на знаменитости, без никаква креативност и автентичност. Danny and Moy искали текила, която да свърже два свята — ценностите на традиционната текила и изпълнената с живот и креативност култура на модерения Мексико Сити.
Мнения за Milagro Silver

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта