Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Monin Coffee Liqueur

Monin

Налично

18,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Вносител Авенди ООД

Кафето е широко известна напитка, приготвяна от зърна кафе, съдържащи се в плодовете на кафеено дърво. Последното произлиза от Етиопия, но културата се разпространява в много други страни, които произвеждат различни смеси кафе. Кафените зърна се изсушават, след което се пекат и се варят, за да се получи напитката кафе. Ароматът на кафето е идеално средство за възстановяване на апетита и обновяване на рецепторите на обоняние. Разбира се, кафето се оценява най-вече заради вкуса си и доказаната си ефективност за увеличаване на бодростта и стимулиране на мозъчната дейност. Monin Coffee Liqueur притежава традиционен цвят и вкус на прясно сварена Робуста и е перфектната съставка за десертни напитки и коктейли като:

Black & White Orange Russian

- 20ml. Monin Coffee Liqueur;

- 30ml. водка;

- резен портокал;

- прясно мляко;

Комбинирайте всички съставки, освен прясното мляко, в шейкър, пълен с ледени кубчета. Разклатете енергично и внимателно налейте в коктейлна чаша. Добавете млечна пяна и поръсете с канела.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Monin Coffee Liqueur
Цветна гама ликьори в помощ на творците на коктейл
История на производител
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.
Мнения за Monin Coffee Liqueur

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта