Monin Coffee Liqueur

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01100001M0010

Кафето е широко известна напитка, приготвяна от зърна кафе, съдържащи се в плодовете на кафеено дърво. Последното произлиза от Етиопия, но културата се разпространява в много други страни, които произвеждат различни смеси кафе. Кафените зърна се изсушават, след което се пекат и се варят, за да се получи напитката кафе. Ароматът на кафето е идеално средство за възстановяване на апетита и обновяване на рецепторите на обоняние. Разбира се, кафето се оценява най-вече заради вкуса си и доказаната си ефективност за увеличаване на бодростта и стимулиране на мозъчната дейност. Monin Coffee Liqueur притежава традиционен цвят и вкус на прясно сварена Робуста и е перфектната съставка за десертни напитки и коктейли като:

Black & White Orange Russian

- 20ml. Monin Coffee Liqueur;

- 30ml. водка;

- резен портокал;

- прясно мляко;

Комбинирайте всички съставки, освен прясното мляко, в шейкър, пълен с ледени кубчета. Разклатете енергично и внимателно налейте в коктейлна чаша. Добавете млечна пяна и поръсете с канела.

Alc.%: 25.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer