Monin Watermelon Liqueur

23,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
163404007
Повече информация
Alc.% 20.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Никой друг плод не казва "лято", така както свежата диня. И въпреки че в днешно време тя може да се намери целогодишно, именно лятото е сезонът на най-сочните и вкусни дини. Добавяйки Monin Watermelon Liqueuer към своите коктейли, ароматът на свежа диня е гарантиран. Яркият Monin Watermelon Liqueuer се допълва от изразителния вкус на току-що откъсната диня и придава уникален завършек на вашата напитка. Експерементирайте с:

Watermelon Sunrise:

- 20ml. Monin Watermelon Liqueuer;

- 30ml. текила;

- 150ml. сок от ананас;

- 10ml. сок от лайм;

Комбинирайте всички съставки без Monin Watermelon Liqueuer в шейкър с натрошен лед и разклатете добре. Прехвърлете течността в голяма чаша пълна с лед и внимателно добавете Monin Watermelon Liqueuer, за да създадете "sunrise" ефект. Завършете с резен ананас и се насладете.

Други продукти, които може да харесате!

История на производител: Monin

Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.