Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Monin Watermelon Liqueur

Monin

Налично

18,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Вносител Авенди ООД

Никой друг плод не казва "лято", така както свежата диня. И въпреки че в днешно време тя може да се намери целогодишно, именно лятото е сезонът на най-сочните и вкусни дини. Добавяйки Monin Watermelon Liqueuer към своите коктейли, ароматът на свежа диня е гарантиран. Яркият Monin Watermelon Liqueuer се допълва от изразителния вкус на току-що откъсната диня и придава уникален завършек на вашата напитка. Експерементирайте с:

Watermelon Sunrise:

- 20ml. Monin Watermelon Liqueuer;

- 30ml. текила;

- 150ml. сок от ананас;

- 10ml. сок от лайм;

Комбинирайте всички съставки без Monin Watermelon Liqueuer в шейкър с натрошен лед и разклатете добре. Прехвърлете течността в голяма чаша пълна с лед и внимателно добавете Monin Watermelon Liqueuer, за да създадете "sunrise" ефект. Завършете с резен ананас и се насладете.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Monin Watermelon Liqueur
Цветна гама ликьори в помощ на творците на коктейл
История на производител
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.
Мнения за Monin Watermelon Liqueur

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта