Monin Watermelon Liqueur

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01100001M0008

Никой друг плод не казва "лято", така както свежата диня. И въпреки че в днешно време тя може да се намери целогодишно, именно лятото е сезонът на най-сочните и вкусни дини. Добавяйки Monin Watermelon Liqueuer към своите коктейли, ароматът на свежа диня е гарантиран. Яркият Monin Watermelon Liqueuer се допълва от изразителния вкус на току-що откъсната диня и придава уникален завършек на вашата напитка. Експерементирайте с:

Watermelon Sunrise:

- 20ml. Monin Watermelon Liqueuer;

- 30ml. текила;

- 150ml. сок от ананас;

- 10ml. сок от лайм;

Комбинирайте всички съставки без Monin Watermelon Liqueuer в шейкър с натрошен лед и разклатете добре. Прехвърлете течността в голяма чаша пълна с лед и внимателно добавете Monin Watermelon Liqueuer, за да създадете "sunrise" ефект. Завършете с резен ананас и се насладете.

Alc.%: 20.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer