Пълно описание за Olmeca Blanco
Характерно за тази текила е, че се дестилира в медни казани, за да се добите този чист характер. Бутилира се веднага след завършване на дестилационния процес.
Аромат: Агаве, сладък, дървесен, ванилия, сушени плодове, мек шоколад, мед.
Вкус: Обработено агаве, дървесен, ананасов сок, сладък, меден, зелено агаве, цитрусов.
История на производител
Аромат: Агаве, сладък, дървесен, ванилия, сушени плодове, мек шоколад, мед.
Вкус: Обработено агаве, дървесен, ананасов сок, сладък, меден, зелено агаве, цитрусов.
От 1967 г. Olmeca се произвежда на 2100 м надморска височина в Лос Алтос, Мексико. Този регион е прочут с червените си почви, богати на минерали, но и с най-качествената си текила. Olmeca се предлага в 80 страни и е сред лидерите на няколко пазара.
Процесът на производство включва метода Tahona отпреди 500 години, при който екстрактът на течността се получава от най-финото синьо агаве. Тази течност ферментира и след това се дестилира в медни съдове, което придава на Olmeca специфичния ѝ мек вкус.
Процесът на производство включва метода Tahona отпреди 500 години, при който екстрактът на течността се получава от най-финото синьо агаве. Тази течност ферментира и след това се дестилира в медни съдове, което придава на Olmeca специфичния ѝ мек вкус.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.