Pasion Blue Chardonnay, Santa Margarita Bodegas

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A03010001M0076

Произведено в Испания от 100% Шардоне със свеж плодов аромат и невероятен син цвят. Цветът на това вино е получен по напълно натурален начин изцяло и само от грозде. В готовото вече вино се добавя пигмент получен от кожата на специфичен сорт грозде. Така то добива невероятно красивия си син цвят без да са добавяни изкуствени оцветители. Доказателство за това е и одобрението което има това вино от европейският институт безопасност за храните. 

Препоръката на производителя е да се сервира охладено на температура 6-8 градуса. подходящо е да се комбинира със салати, паста, рибни ястия, пушена сьомга или барбекю. 

Това вино е изключително интересно и различно и гарантирано ще създаде едно ново преживяване и емоция. Трудно някой може да остане безраличен пред нещо толкова традиционно като шардонето и същевремнно толкова нетипично с разкошният си син цвят.

Alc.%: 9.50%

Разфасовка: 750 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Основана през 2003 от група от компании, Санта Маргарита се е превърнала в една от най-успешните компании в своята област. Разполага с 140 хектара лозе от различни сортове - Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Гренаш, Пино Ноар, Macabeo, Шардоне и Совиньон Блан.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer