Pasion Blue Chardonnay, Santa Margarita Bodegas

19,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
163802215
Повече информация
Alc.% 9.50%
Разфасовка 750 ml.

Произведено в Испания от 100% Шардоне със свеж плодов аромат и невероятен син цвят. Цветът на това вино е получен по напълно натурален начин изцяло и само от грозде. В готовото вече вино се добавя пигмент получен от кожата на специфичен сорт грозде. Така то добива невероятно красивия си син цвят без да са добавяни изкуствени оцветители. Доказателство за това е и одобрението което има това вино от европейският институт безопасност за храните. 

Препоръката на производителя е да се сервира охладено на температура 6-8 градуса. подходящо е да се комбинира със салати, паста, рибни ястия, пушена сьомга или барбекю. 

Това вино е изключително интересно и различно и гарантирано ще създаде едно ново преживяване и емоция. Трудно някой може да остане безраличен пред нещо толкова традиционно като шардонето и същевремнно толкова нетипично с разкошният си син цвят.

Други продукти, които може да харесате!

История на производител: Santa Margarita

Основана през 2003 от група от компании, Санта Маргарита се е превърнала в една от най-успешните компании в своята област. Разполага с 140 хектара лозе от различни сортове - Мерло, Каберне Совиньон, Каберне Фран, Гренаш, Пино Ноар, Macabeo, Шардоне и Совиньон Блан.