Perrier

Газирана минерална вода 1л. PET бутилка

Наличност:

На склад

Арт. номер: A04020001M0008
Елегантна и освежаваща. Газирана минерална вода Perrier радва поколения , със своята комбинация от мехурчета и балансирано съдържание на минерали за повече от 150 години. Произхождащa от Франция, нейният искрящ дух е известен по целия свят. Perrier предлага чудесна алтернатива на газирани безалкохолни напитки, без захар и нула калории. Тя утолява жаждата, а чистата й карбонизация я прави идеален партньор за коктейли. Това е идеалната напитказа всекидневният освежаващ избор.

Разфасовка: 1 L

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
През 1769 семейсто Граниер стават собственици на имението The Les Bouillens във Вержез, Франция. С декрет през 1863 г. подписан от Наполеон III удостоверява извора, чиято вода е натурална минерална вода. Тази година се приема за началото на Perrier. Семейство Граниер са първите, които получават разрешение да лансира Les Bouillens на пазара като минерална вода, но заради пожар през 1869 г. Les Bouillens   е разрушен и всички дейности са преустановени. През 1898 г. собственик на извора става Луи Перие, който е доктор от северна Франция и специалист в СПА лечението. Джон Хамсуорт 27-годишен ирландски лорд,  става спонсор на д-р Перие, който отчаяно се нуждае от средства през 1903г.  През 1906 г. става едноличен собственик на извора, преименувайки го  “Source Perrier /Източник Perrier/” в памет на своя първи благодетел. Отличителната форма на бутилката е вдъхновена от формата на индианските бухалки, с които Хамсуорт по онова време тренирал, за да се поддържа във форма. Следващият собственик на извора е Густав Левин. Брилянтен, с поглед към бъдещето и интуитивен, той тласка Perrier към нови индустриални и рекламни измерения. Собствеността на Perrier около заводът е 10 000 декара

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer