Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
Този ром е произведен в Южна Америка в държавата Гаяна. Отлежавал е на горещия тропически климат за три години в екс бърбън бъчви. След това е бил инфузиран с таен микс от карибски плодове и подправки. Бутилиран е при не случайния процент алкохолно съдържание от 54.5%. Това е точният процент, при който барутът, намокрен с ром успява да се запали. Така навремето моряците са тествали дневната си дажба ром. Ако барутът не се запалел, лошо се пишело на длъжностното лице…
Профилът на този ром е плодово-сладък. Открояват се нотки на банан, шоколад, ванилов сладолед, карамел и ванилия.