Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
Реколта 2020 г. Произведено от сорт Saperavi (100%) от Кахетия, Грузия.
Saperavi е червено сухо масово вино, направено с грозде сорт Saperavi, отглеждано в региона на Кахети в Грузия. Виното има естествен цвят на череша. Виното има различни аромати на сладка череша, преобладават малинови тонове, дълготрайни на небцето. Виното се препоръчва да се съчетава с печено телешко месо, агнешко печено и сирене. Съдържа сулфити. Най-добре се сервира при температура между 16°C и 18°C.
Saperavi е един от най-известните и популярни грузински сортове грозде, който дава плътни и ароматни червени вина с висока киселинност и танини. Гроздето е известно с интензивния червен цвят на виното. Saperavi се отглежда предимно в региона на Кахети, но също така и в други части на Грузия.
Saperavi е вино, което може да отлежава добре и да развива сложни аромати на сушени плодове, подправки и дъб. Виното се съчетава добре с различни видове месо, сирена, паста, пица и грузински ястия като хачапури и хинкали.
Ферментирало и отлежало в Квеври в продължение на шест месеца, за целия период на отлежаване.