Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
"Дестилерията построена от Жан-Жари Марин през 1845 година, в имението Bellevue, разположено в северната част на Мартиника , по склоновете на планината Pelée. Производителят на фермерски (агриколен) ром J.M е зивестен с отгелжаднето на собствената си тръстика във вулканичните тероари на острова, като реколтата се отглежда и събира според изискванията на апелацията AOC Rhum Agricole de Martinique, като от нея се отделя сок (винподобен), от който се добива и дестилирания ром. Внимателно подбраната захарна тръстика се смила в мелници след по-малко от час след нарязването й, което гарантира получаването на особено пресен сок, богат на аромати. JM е една от малкото дестилерии в Мартиника, която използва изворна вода за производството на своя ром. Идваща от Mount Pelee, тази чиста вода, богата на минерали, допринася за изключителното качество на JM Rum. Дестилацията винаги се извършва в две традиционни медни колони (креолски тип). Бъчвите се подбират внимателно и се опушват преди употреба, изпозлват се предимно бъчви от американски и френски дъб, предимно нови и първо зареждане. Всяка година мастър-дистилъра на J.M пристъпва към щателно доливане на бъчвите с ром от същата възраст, за да запази типичните характеристики на всяка реколта и да гарантира възрастта на продукта. Ром J.M е изключително комплексен, богат, пищен ром с изява на сладките нотки на тръстиката, минералните и дори вуланични нотки на тероара и трансформацията и обогатяването им посредством майсторското отлежаване в тропически климат.
Серията Atelier на ром J.M е модернистичен прочит на профилите, които са типични и разпознаваеми за фермерските (агриколни) ромове от висок клас. Те са запознанство с основните белези на мястото, или теорара / тероарите откъде се добива собствената захарна тръстика, чиито прясно изцеден сок, носещ всички първични характеристика, бива ферметиран, дестилиран и отлежаван поне 3 години, за да бъде бутилиран като ром от о-в Мартиника с автентичен и запомнящ се профил. Epices Creoles показва ориенталските сладки подправки и типичните креолски сладки подправки, които развиват висококачествените ромове от о-в Мартиника, когато дестилираното “вино от захарна тръстика” отлежава в първокласни дъбови бъчви (особено нови бъчви от американски дъб).
Сладкиши с джинджифил, сладко тесто, шушулки ванилия, индийско орехче, захаросано чили, канела, карамфил, сладко от горчив портокал.
"