Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
"Дестилерията построена от Жан-Жари Марин през 1845 година, в имението Bellevue, разположено в северната част на Мартиника , по склоновете на планината Pelée. Производителят на фермерски (агриколен) ром J.M е зивестен с отгелжаднето на собствената си тръстика във вулканичните тероари на острова, като реколтата се отглежда и събира според изискванията на апелацията AOC Rhum Agricole de Martinique, като от нея се отделя сок (винподобен), от който се добива и дестилирания ром. Внимателно подбраната захарна тръстика се смила в мелници след по-малко от час след нарязването й, което гарантира получаването на особено пресен сок, богат на аромати. JM е една от малкото дестилерии в Мартиника, която използва изворна вода за производството на своя ром. Идваща от Mount Pelee, тази чиста вода, богата на минерали, допринася за изключителното качество на JM Rum. Дестилацията винаги се извършва в две традиционни медни колони (креолски тип). Бъчвите се подбират внимателно и се опушват преди употреба, изпозлват се предимно бъчви от американски и френски дъб, предимно нови и първо зареждане. Всяка година мастър-дистилъра на J.M пристъпва към щателно доливане на бъчвите с ром от същата възраст, за да запази типичните характеристики на всяка реколта и да гарантира възрастта на продукта. Ром J.M е изключително комплексен, богат, пищен ром с изява на сладките нотки на тръстиката, минералните и дори вуланични нотки на тероара и трансформацията и обогатяването им посредством майсторското отлежаване в тропически климат.
Серията Atelier на ром J.M е модернистичен прочит на профилите, които са типични и разпознаваеми за фермерските (агриколни) ромове от висок клас. Те са запознанство с основните белези на мястото, или теорара / тероарите откъде се добива собствената захарна тръстика, чиито прясно изцеден сок, носещ всички първични характеристика, бива ферметиран, дестилира и отлежаван поне 3 години за да бъде бутилиран ром от о-в Мартиника с автентичен и запомнящ се профил. Fumee Volcanique разкрива вулканичната, землиста, минерална характеристика на J.M върху солидната основа на „виното от захарна тръстика”.
Цитруси, лайм, солен карамел, горчив мед, дзифт, леки нотки на пушек.
"