Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
"Дестилерията построена от Жан-Жари Марин през 1845 година, в имението Bellevue, разположено в северната част на Мартиника , по склоновете на планината Pelée. Производителят на фермерски (агриколен) ром J.M е зивестен с отгелжаднето на собствената си тръстика във вулканичните тероари на острова, като реколтата се отглежда и събира според изискванията на апелацията AOC Rhum Agricole de Martinique, като от нея се отделя сок (винподобен), от който се добива и дестилирания ром. Внимателно подбраната захарна тръстика се смила в мелници след по-малко от час след нарязването й, което гарантира получаването на особено пресен сок, богат на аромати. JM е една от малкото дестилерии в Мартиника, която използва изворна вода за производството на своя ром. Идваща от Mount Pelee, тази чиста вода, богата на минерали, допринася за изключителното качество на JM Rum. Дестилацията винаги се извършва в две традиционни медни колони (креолски тип). Бъчвите се подбират внимателно и се опушват преди употреба, изпозлват се предимно бъчви от американски и френски дъб, предимно нови и първо зареждане. Всяка година мастър-дистилъра на J.M пристъпва към щателно доливане на бъчвите с ром от същата възраст, за да запази типичните характеристики на всяка реколта и да гарантира възрастта на продукта. Ром J.M е изключително комплексен, богат, пищен ром с изява на сладките нотки на тръстиката, минералните и дори вуланични нотки на тероара и трансформацията и обогатяването им посредством майсторското отлежаване в тропически климат.
Фермерският бял ром кръстен на един от основните тероари на производителя Macouba (Jardin Macouba) e неразреден бял агриколян ром, който отпочива няколко месеца в различни съдове (иноксови, железобетонни) след дестилация за да се рафинира и да покаже яркия, типичен за дестилерията, свеж плодов характер, на основата на сладки тръстикови нотки и вегетални аромати и вкусове. Плътен и дързък бял ром с изключителна комплексност.
Вълни от свежи цитрусови и екзотични плодове, виолетки, сироп от пъпеш и бяла праскова, шушулкови растения.
"