Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Sambuca Caffe Molinari

Sambuca Molinari

Налично

23,58 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 36.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е интензивен, на препечени кафени зърна, с ухание на анасон. Вкусът е топъл, плътен, кафен, с анасонови нотки. Финалът е балансиран, продължителен, с доловим кафен привкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Sambuca Caffe Molinari
Molinari Caffè е вдъхновен от „caffè corretto“, или „правилното кафе“ – според италианските обичаи идеално поднесеното кафе се състои от първокласно еспресо в малко количество в компанията на хубав ликьор. Затова Molinari Caffè съчетава в себе си Sambuca Molinari и прецизно подбрани кафета.
Това е идеален ликьор, осигуряващ перфектната наслада след хранене.
Вкусов профил
Аромат: Интензивен, на препечени кафени зърна, с ухание на анасон.
Вкус: Топъл, плътен, кафен, с анасонови нотки.
Финал: Балансиран, продължителен, с доловим кафен привкус.
История на производител
Анджело Молинари, майстор на ликьора, създава компанията през 1945 г. В епохата на „сладък живот“ брандът си позволява и телевизионни реклами, които го изстрелват на второ място по продажби в Италия след  Aperol.
В наши дни има само две дестилерии на Molinari. Едната все още се намира в Чивитавекия, а другата – в Колфеличе, където се произвежда значителното количество ликьор.
Компанията продължава и до днес да се ръководи от членове на фамилията. И само на един човек на поколение се разкрива тайната рецепта за Molinari. Но след като един от тях става жертва на отвличане, решават да пазят и по още едно копие.
Забележителният вкус на Molinari идва от звездовиден анасон, внасян от Югоизточен Китай. А захарта, използвана в производството на ликьора, е натурален продукт, добит от захарно цвекло. Алкохолът, нужен за основа на напитката, е дестилат на пшеница, отглеждана във Франция.
Накрая получената микстура се оставя за 5 дни в големи казани, а след това преминава през фина филтрация и чак тогава е готова за внасяне на „сладост“ в живота. 
Мнения за Sambuca Caffe Molinari

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта