Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Sambuca Extra Molinari

Sambuca Molinari

Налично

23,76 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е наситен, силен, сладък, с безпогрешно разпознаваемото ухание на анасон. Вкусът е приятен, топъл, плътен, с анасонови оттенъци. Финалът е балансиран, анасонов, продължителен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Sambuca Extra Molinari
Molinari Extra е сладък и силен ликьор с вкус на анасон, приготвен по рецептата на Молинари, която никога няма да бъде разкрита.
За производството му се работи само с топ оборудване, което осигурява природосъобразни производствени процеси и покрива високи хигиенни стандарти според ISO 9000/20001. Поради тази причина, а и не само, Molinari е премиум продукт, а „екстра“ в името му е израз на високото качество на ликьора.
Вкусов профил
Аромат: Наситен, силен, сладък, с безпогрешно разпознаваемото ухание на анасон.
Вкус: Приятен, топъл, плътен, с анасонови оттенъци.
Финал: Балансиран, анасонов, продължителен.
История на производител
Анджело Молинари, майстор на ликьора, създава компанията през 1945 г. В епохата на „сладък живот“ брандът си позволява и телевизионни реклами, които го изстрелват на второ място по продажби в Италия след  Aperol.
В наши дни има само две дестилерии на Molinari. Едната все още се намира в Чивитавекия, а другата – в Колфеличе, където се произвежда значителното количество ликьор.
Компанията продължава и до днес да се ръководи от членове на фамилията. И само на един човек на поколение се разкрива тайната рецепта за Molinari. Но след като един от тях става жертва на отвличане, решават да пазят и по още едно копие.
Забележителният вкус на Molinari идва от звездовиден анасон, внасян от Югоизточен Китай. А захарта, използвана в производството на ликьора, е натурален продукт, добит от захарно цвекло. Алкохолът, нужен за основа на напитката, е дестилат на пшеница, отглеждана във Франция.
Накрая получената микстура се оставя за 5 дни в големи казани, а след това преминава през фина филтрация и чак тогава е готова за внасяне на „сладост“ в живота. 
Мнения за Sambuca Extra Molinari

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта