Sambuca Extra Molinari

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01100001M0104
Ароматът е наситен, силен, сладък, с безпогрешно разпознаваемото ухание на анасон. Вкусът е приятен, топъл, плътен, с анасонови оттенъци. Финалът е балансиран, анасонов, продължителен.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Анджело Молинари, майстор на ликьора, създава компанията през 1945 г. В епохата на „сладък живот“ брандът си позволява и телевизионни реклами, които го изстрелват на второ място по продажби в Италия след  Aperol. В наши дни има само две дестилерии на Molinari. Едната все още се намира в Чивитавекия, а другата – в Колфеличе, където се произвежда значителното количество ликьор. Компанията продължава и до днес да се ръководи от членове на фамилията. И само на един човек на поколение се разкрива тайната рецепта за Molinari. Но след като един от тях става жертва на отвличане, решават да пазят и по още едно копие. Забележителният вкус на Molinari идва от звездовиден анасон, внасян от Югоизточен Китай. А захарта, използвана в производството на ликьора, е натурален продукт, добит от захарно цвекло. Алкохолът, нужен за основа на напитката, е дестилат на пшеница, отглеждана във Франция. Накрая получената микстура се оставя за 5 дни в големи казани, а след това преминава през фина филтрация и чак тогава е готова за внасяне на „сладост“ в живота. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer