Sanz El Loco De Finca La Colina 2018

Вино Вердехо & Совиньон Блан 0.75л

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03010001M0146
El Loco de Finca La Colina изразява концепцията на смесването – испанското Вердехо и френския Совиньон блан, двата най-важни сорта в Руеда, събрани от лозята на прочутата Finca La Colina. Етикетът е великолепна изява на характерите и на двата сорта, за да се получи накрая това лудо (loco) вино. От една страна е оригиналната, специфична същност на местното Вердехо, а от друга – класическия, улегнал Совиньон блан. Вино, което можете спокойно да подарите и на най-претенциозните почитатели на белите вина.

Alc.%: 13.50%

Разфасовка: 750 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Vinos Sanz е една от най-добрите бели изби на Испания, която се намира в самото й сърце, в областта Руеда, разположена по бреговете на величествената - във винено отношение - река Дуро. Избата има вековна история. Основана през 1870 година, тя и до днес е сред емблематичните качествени изби от Руеда, специализирана в производството на бели вина. Изумително е колко хрускащо свежи бели вина идват от тази толкова гореща зона! „Виновникът“ е местният бял сорт Вердехо, който специалистите смятат, че е родственик на Совиньон блан от съседна Франция. Vinos Sanz е добре позната на всички ценители на качествените вина, специализирала се в производството на великолепни, класически бели вина от Вердехо. Sanz Classico, El Loco, Finca la Colina са все вина с усещане за произход и дълбочина, но освен тях избата уверено върви и в посоката на червените вина от Темпранийно – червената звезда на Испания.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer