Snow Leopard

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01020005M0154

Първата луксозна водка, направена със зърно от рядък лимец, което е 5 пъти по-скъпo от съставки на конкурентите като пшеница, ръж или царевица. Snow Leopard Vodka е ръчно изработена в малки партиди в световноизвестната Polmos Люблин дестилерия в Полша, която създава толкова награждаваната водка повече от 100 години. Дестилирана 6 пъти чрез уникален дестилационен процес в меден казан, за да придаде ултра гладкия и копринен вкус и смесена с натурална минерална вода от дълбините на артезиански кладенец в Южна Полша. 15% от всяка продажба се даряват на фонд за спасяване на Снежния леопард от изчезване Отличителният вкус на ядки и супер гладката, копринена консистенция правят Snow Leopard идеална водка за коктейли

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Snow Leopard Vodka е създадена от предприемача филантроп Stephen Sparrow. След като научил за застрашения от изчезване вид Снежен Леопард той решил да направи нещо с което да помогне. Заел се със създаването на продукт и марка които ще отразяват красотата и величието на нейния съименник. Целта била освен да се спаси снежния леопард да се помогне и на семействата на пастирите който споделят общи територии със застрашения вид. Резултата е произвежданата в Полша Snow Leopard Vodka. 15% от всички печалби от марката се даряват на специален фонд наречен Trust Leopard.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer