Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Suntory Pack - Toki, Chita, Hibiki

Beam Suntory

Налично

299,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 3х700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД

Пакет от три японски уискита. Разбираемо сред тях блести Hibiki Japanese Harmony. Не подценявайте обаче Toki и Chita. Оставете се в ръцете на Suntory, за да преживеете японската уиски традиция в пълния и блясък.


Два бленда и едно сингъл грейн уиски в пакета гарантират доброто изживяване на домашния уиски фест, който ви очаква след покупката им. 

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Suntory Pack - Toki, Chita, Hibiki
История на производител

През 1923 г. Шинйиро Тори открива компанията Suntory. Той бил страстен почитател на вино и алкохолни напитки от Запада. По това време в Япония на пазара масово се предлагат саке и шочу. Тори предвижда, че с различните, но благоприятни климатични условия, майсторство и постоянство би могъл да създаде ако не съвършено, то поне най-доброто японско уиски. И го прави. Под шапката на компанията Suntory построява първата японска дестилерия за уиски в покрайнините на Киото – регион, дарен с кристално чисти води. През 1929 г. се появява първото японско уиски, а 8 години по-късно идва ред и на премиум версията. През 1973 г. Suntory е готова за нова дестилерия. Построяват я в Хакушу. Там създават и развиват несравними вариации на малцови уискита и прецизни техники, с които произвеждат едномалцовото YAMAZAKI и смесените HAKUSHU и HIBIKI. Тези продукти на неуморния труд носят редица отличия от международни конкурси и признанието на ценители и любители от цял свят.

Мнения за Suntory Pack - Toki, Chita, Hibiki

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта