Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Императорская коллекция Super Premium

Императорская коллекция

Налично

258,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 50.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД

Ароматът е чист и мек, класически аромат на дестилиран алкохол от качествена пшеница. Вкусът е мек, пивък вкус на пречистен пшеничен дестилат. Финалът е кратък и топъл.Премиум водка, произведена само пшеница от сорта Саратов и чистите и меки води на езеро Ладога. Преминала дестилация и многократна филтрация през въглеродни филтри. Вкусов профил Аромат: чист и мек, класически аромат на дестилиран алкохол от качествена пшеница. Вкус: мек, пивък вкус на пречистен пшеничен дестилат. Финал: кратък, топъл.

 

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Императорская коллекция Super Premium
История на производител
Всеки нейн продукт съдържа дългогодишни традиции,  високо качествени съставки и иновативни технологии на производството, поместени в бутилка с луксозен дизайн.
Императорская колекция е дело на компанията Ladoga Group. За производството ѝ се използва само първокласен дестилат от твърда пшеница сотр Саратов. Специално се подбира от райони, разположени далеч от промишлените зони. Водата се набавя от най-голямото сладководно езеро в Европа, Ладога. А след дестилация, водката преминава многостепенна филтрация през въглеродни филтри. Всеки един от тези сложни и фини процеси дават на водката специална мекота и приятен, пивък вкус.  
Мнения за Императорская коллекция Super Premium

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта