„Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“ Научете повече.
През 1972 г. Кейзо Саджи – вторият Мастър блендер на Suntory, прави важна стъпка в усъвършенстването на японските зърнени уискита, благословени от богатствата на японската природа и майсторство. На мъгливите и спокойни брегове на полуостров Чита, Кейзо построява дестилерия за създаването на висококачествено японско зърнено уиски. За да се придаде по-голяма комплексност и дълбочина на вкуса, уискито Chita отлежава в испански винени бъчви и в американски бъчви от бял дъб. Резултатът е по-леко и нежно зърнено уиски с неповторима изисканост и чист финал. Шинджи Фукуйо описва Chita като „спокойствието на японското уиски”. Подобно на мъгливите, спокойни морски води на полуостров Чита в ден на елегантна тишина, това ефирно уиски има безпогрешно спокоен дух.
Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.