„Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“ Научете повече.
Umeshu е традиционна японска напитка, която за японската култура е толкова важна, колкото и сакето, но е слабо позната в Европа. Прави се от плод на име ume, който е нещо средно между слива и праскова, но не е нито едно от двете.
The Choya Extra Years се предлага в стилна опаковка. Отлежавала е между 2 и 3 години преди да бъде бутилирана. Има богат и сладък вкус, в който се открояват бадем и марципан, в елегантен баланс с мека киселинност.
Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.