Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Vaccari Sambuca

Vaccari

Налично

24,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 38,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Ароматът е свеж, сладък, анасонов. Вкусът е плътен, интензивен, анасонов с метов отенък. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Vaccari Sambuca
Водещите ингредианти на този аромтен ликьор са китайски звездовиден анасон, средиземноморски анасон, алкохол, вода и захар (мин. 330 гр. /л.). Изключително нежен анасонов ликьор с лек ментов нюанс. Vaccari Sambuca е кристално бистър ликьор, когато се сервира чист, при добавяне на вода цветът му се превръща в бял и плътен в резултат на образувалата се реакция между водата и анетола.
Вкусов профил
Аромат: свеж, сладък, анасонов.
Вкус: плътен, интензивен, анасонов с метов отенък.
История на производител
Появява се на пазара прз 1990 г. Но е наследник на италианското майсторство на ароматните ликьори. Има проследима връзка със създателя на Galliano, Артуро Вакари.
Той създава своя собствена компания за производство на дестилати и ликьори. Неговото предприятие произвеждала самбука и други традиционни италиански ликьори.През 1896 г. финализира формулата на своята гордост, билковия ликьор Galliano.
Но това далеч не е единствената рецепта, която той създава. Една от тях е тази за неговата самбука.  Към края на миналото хилядолетие компанията става част от френската група Remy Cointreau, които възраждат старите рецепти и пускат на пазара типично италиански ликьори, някои от които под марката Galliano, а други като нови. Така се ражда Vaccari Sambuca. През 2006 г. марката става притежание на базираната в Амстердам компания Lucas Bols.
Мнения за Vaccari Sambuca

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта