Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Villa Sandi Corpore Merlot Wine

Villa Sandi

Налично

43,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Подходящи храни Телешки бифтек, агнешко, паста, еленско, миди 
Alc.% 13.00%
Разфасовка 750 ml.
Регион Венеция, Северна Италия (Veneto, Italy) 
Температура за сервиране 18°-20°C
Сорт Мерло (Merlot)
Награди Decanter World Wine Awards, 2009: Bronze Japan Wine Challenge, 2007: Silver Mundus Vini, 2007: Silver Mundus Vini, 2006: Silver
Вносител Авенди ООД
Ароматът е плодов, на цветя и пикантни подправки. С намек на къпина, малинова сладко, зрял роза, естествена кожа, прясно разорана земя, черен пипер и канела. Меките, кръгли танините поддържат комплексен и устойчив вкус, а финалът е всеобхватен и топъл. Цветът е дълбок, рубинено-червен, ярък, с цвят на гранат, с дълбоки рубинени отблясъци. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Villa Sandi Corpore Merlot Wine
Богата текстура. Големи и сложни плодови нотки, флорални и пикантни - къпина, слива, рози, черен пипер, канела и индийско орехче. Балансирано, пълно и топло с меки, кръгли танини, с топъл и елегантен финал.

Цвят: Дълбоко рубинено-червено, ярък цвят на гранат, с дълбоки рубинени отблясъци.

Аромат: Плодов, на цветя и пикантни подправки. С намек на къпина, малинова сладко, зрял роза, естествена кожа, прясно разорана земя, черен пипер и канела.

Вкус: Меките, кръгли танините поддържат комплексен и устойчив вкус, а финалът е всеобхватен и топъл.
История на производител
Шедьовър в паладийски стил, създаден през далечната 1622 г. Разполага се в Северна Италия, на около час път от Венеция. Villa Sandi както едно едно време, така и в наши се радва на обширни и плодородни земи и благоприятен климат. Собствениците ѝ, семейство Морети Полегато (Moretti Polegato), предават традициите си в занаята от поколение на поколение. Днес горд наследник на винарната е Джанкарло Морети Полегато – традиционалист, но не роб на миналото, с дълбоки познания за света на виното.
Отличните климатични условия, доброто разположение на лозята и майсторските умения на технолозите осигуряват всичко необходимо за отглеждането на висококачествени бели и червени сортове грозде. Това позволява на Villa Sandi да представя на пазара богато разнообразие от вина за всеки повод. В имението си Ла Ривета (La Rivetta) се радват на идеални геоклиматични условия, подходящи за отглеждане на сортове за производството на Villa Sandi Cartizze Vigna La Rivetta. Имението на Villa Sandi във Валдобиадене (Valdobbiadene) разполага със слънчеви и ветровити земи, които раждат гроздове за създаването на едно от най-добрите просеко – Cuvée. От лозята на Кросета дел Монтело (Crocetta Del Montello) и Нервеса дела Баталия (Nervessa Della Battaglia) произлизат резервите Marinali и Opere Trevigiane. Имението в Спилимбрего се слави с каменисти и чакълести почви, които оказват интересно и полезно влияние на лозята. С акумулираната топлина и светлина през най-слънчевите часове на деня удължават и поддържат климатичните условия и през нощта. Предимно виреят белите сортове – Глера (Glera), Пино Гриджо (Pinot Grigio), Рибола Джала (Ribolla Gialla). 
Мнения за Villa Sandi Corpore Merlot Wine

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта