Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Villa Sandi Opere Trevigiane Rosé Brut

Villa Sandi

Налично

33,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Подходящи храни Сочна и мазна риба
Alc.% Не
Разфасовка 750 ml.
Регион Венеция, Северна Италия (Veneto, Italy) 
Температура за сервиране 6°-8° C
Сорт Пино Неро (Pinot Nero)
Вносител Авенди ООД
Притежава много елегантен аромат, с плодов характер на касис и малини, както и лек намек за роза. Вкусът е сух и ароматен, с приятна, устойчива свежест, който подчертава плодовия аромат. Цветът е светло розов, като цвят на праскова. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Villa Sandi Opere Trevigiane Rosé Brut
Цвят: светло розов цвят на прасковен цвят.

Аромат: много елегантен аромат, с плодов характер на касис и малини, както и лек намек за роза.

Вкус: сух и ароматен, с приятна, устойчива свежест Това подчертава плодовия аромат. 
История на производител
Шедьовър в паладийски стил, създаден през далечната 1622 г. Разполага се в Северна Италия, на около час път от Венеция. Villa Sandi както едно едно време, така и в наши се радва на обширни и плодородни земи и благоприятен климат. Собствениците ѝ, семейство Морети Полегато (Moretti Polegato), предават традициите си в занаята от поколение на поколение. Днес горд наследник на винарната е Джанкарло Морети Полегато – традиционалист, но не роб на миналото, с дълбоки познания за света на виното.
Отличните климатични условия, доброто разположение на лозята и майсторските умения на технолозите осигуряват всичко необходимо за отглеждането на висококачествени бели и червени сортове грозде. Това позволява на Villa Sandi да представя на пазара богато разнообразие от вина за всеки повод. В имението си Ла Ривета (La Rivetta) се радват на идеални геоклиматични условия, подходящи за отглеждане на сортове за производството на Villa Sandi Cartizze Vigna La Rivetta. Имението на Villa Sandi във Валдобиадене (Valdobbiadene) разполага със слънчеви и ветровити земи, които раждат гроздове за създаването на едно от най-добрите просеко – Cuvée. От лозята на Кросета дел Монтело (Crocetta Del Montello) и Нервеса дела Баталия (Nervessa Della Battaglia) произлизат резервите Marinali и Opere Trevigiane. Имението в Спилимбрего се слави с каменисти и чакълести почви, които оказват интересно и полезно влияние на лозята. С акумулираната топлина и светлина през най-слънчевите часове на деня удължават и поддържат климатичните условия и през нощта. Предимно виреят белите сортове – Глера (Glera), Пино Гриджо (Pinot Grigio), Рибола Джала (Ribolla Gialla). 
Мнения за Villa Sandi Opere Trevigiane Rosé Brut

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта