Waterford Organic Gaia 1.1

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010003M0056

Първото по рода си 100% органично сингъл малц уиски от Ирландия. Сериите ARCADIAN на Уотърфорд са празник на отколешните, необичайни, вкоренени практики за отглеждане на ечемик. Ирландия се слави със множеството си ендемични ечемичени сортове, мнозина от които дестилационни и със сериозен, отличителен характер. Отлежало за малко над 4 години уиски в бъчви от американски дъб първо зареждане, бял дъб, френски дъб първо зареждане и бъчви от благородно сладки вина, това уиски е поне изключително.

Вкусов профил - разтопено масло, портокалово олио, цитруси, кедър, землисти и пикантни нотки. 

Alc.%: 50.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Дестилерията Уотърфорд в Ирландия е новатор, пионер в уиски индустрията, производител, зад който стои прогресивния Марк Рейниър, човека възродил Брухлади, Порт Шарлът и създал иновативния Октомор. Изградена в едноименното градче на мястото на и надграждаща бивша пивоварна, дестилерията разчита на пълна производствена прозрачност, работа само с местни производители на ечемик, частично органично и биодинамично производство. С фокус върху тероара на местните фермери, със старите и изпитани дестилационни апарати от о-в Айла, поставени в „храма на дестилацията”, с прозрачната си работа по отлежаване и проследяемост на производствената верига от кода на всяка една бутилка, младата дестилерия Уотърфорд, събрала столетия човешки опит, връща сингъл малц уискито в неговия едновремешен и романтичен облик – концентрирано, елегантно, с първични малцови нотки и със здрава връзка със земята.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer