Waterford Sheestown 1.2

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01010003M0058

Сингъл малц айриш уиски, произведено от ечемик, отглеждан в една единствена ферма - Шойстаун. Това е второто издание от малцуван ечемик от фермата Фил О'Браян, баща на един от основните специалисти в дестилерията. Фермата е в околоностите на историческия град Килкени, известна с първокласните си условия за отглеждане на ечемик. Елегантен сингъл малц със землисти, тероарни нотки и сладко-горчиви подправки.

Вкусов профил - канела, ванилия, печени круши, пиперливи нотки, сладък ечемик.

Alc.%: 50.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Дестилерията Уотърфорд в Ирландия е новатор, пионер в уиски индустрията, производител, зад който стои прогресивния Марк Рейниър, човека възродил Брухлади, Порт Шарлът и създал иновативния Октомор. Изградена в едноименното градче на мястото на и надграждаща бивша пивоварна, дестилерията разчита на пълна производствена прозрачност, работа само с местни производители на ечемик, частично органично и биодинамично производство. С фокус върху тероара на местните фермери, със старите и изпитани дестилационни апарати от о-в Айла, поставени в „храма на дестилацията”, с прозрачната си работа по отлежаване и проследяемост на производствената верига от кода на всяка една бутилка, младата дестилерия Уотърфорд, събрала столетия човешки опит, връща сингъл малц уискито в неговия едновремешен и романтичен облик – концентрирано, елегантно, с първични малцови нотки и със здрава връзка със земята.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer