Wild Rock Chardonnay, Hawkes Bay

Вино Шардоне 0.75л

Наличност:

На склад

Арт. номер: A03010001M0057

Шардоне отглеждано близо до морето, където морския климат на залива Хоукс спомага за формирането на чудесно ароматно и текстурирано Шардоне. Бледо златист сламен цвят. Сгряващи аромати на прясно масло върху препечен хляб, кора от мандарина и праскова. Вкусът е сочен с нотки на зрели костилкови плодове, добра интеграция на дъб и отличен дълъг сух финал.

Разфасовка: 750 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя

Wild Rock е производител на първокласни вина, намиращ се в основните лозарски райони на Нова Зеландия - Хоукс Бей и Марлборо.

Когато капитан Джеймс Кук и сър Джоузеф Банкс предприемат първото си голямо пътуване през 1769 г., те се натъкват на бреговата линия на Нова Зеландия - дива скална формация, както се вижда от морето. Скоро Банкс открива земя изобилстваща от птици и растения с богати почви, внимателно обработвани от местните Маори. Земя, благословена от слънцето и водните потоци. Неговите колекции и описания на растения формират основата на съвременното изучаване на новозеландската ботаника. Позовавайки се на първоначалното впечатление на капитан Кук, етикетите на Wild Rock включват тези рисунки на флора и фауна, направени от Кук и Банкс при това първоначално проучване.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer