Monin Green Mint Liqueur

23,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
163404001
Повече информация
Alc.% 20.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Според гръцката митология, Менте е водна нимфа, която се влюбва в Хадес, съпругът на Персефона. Ревнивата богиня превръща нимфата в зелено растение, известно днес със своя възхитителен свеж и сладък аромат. Ментата традиционно се използва във Франция за ароматизиране на вода, а в Италия за акцент на студено мляко. Със своя изумрудено зелен цвят Monin Green Mint Liqueur е идеалната съставка за получаване на свеж ментов послевкус на всеки коктейл. Опитайте:

Green Mint Collins:

- 20ml. Monin Green Mint Liqueur;

- 30ml. джин;

- 10ml. прясно изцеден сок от лайм;

- сода;

Комбинирайте всички съставки без содата във висока чаша, пълна с натрошен лед и ментови листа. Добавете сода, рабъркайте и сервирайте.

Други продукти, които може да харесате!

История на производител: Monin

Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.