Monin Green Mint Liqueur

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01100001M0004

Според гръцката митология, Менте е водна нимфа, която се влюбва в Хадес, съпругът на Персефона. Ревнивата богиня превръща нимфата в зелено растение, известно днес със своя възхитителен свеж и сладък аромат. Ментата традиционно се използва във Франция за ароматизиране на вода, а в Италия за акцент на студено мляко. Със своя изумрудено зелен цвят Monin Green Mint Liqueur е идеалната съставка за получаване на свеж ментов послевкус на всеки коктейл. Опитайте:

Green Mint Collins:

- 20ml. Monin Green Mint Liqueur;

- 30ml. джин;

- 10ml. прясно изцеден сок от лайм;

- сода;

Комбинирайте всички съставки без содата във висока чаша, пълна с натрошен лед и ментови листа. Добавете сода, рабъркайте и сервирайте.

Alc.%: 20.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer