Monin Manzana Verde Liqueur

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01100001M0009

Зелената ябълка има светъл, яркозелен цвят, понякога и розов отенък. Плодът е хрупкав и сочен и може да се използва както за ядене в сурово състояние, така и за готвене. Най-известният сорт зелена ябълка е т.нар. "Granny Smith", който произхожда от Австралия. Monin Manzana Verde Liqueur се отличава с освежаващ вкус на зелени ябълки "Granny Smith", който може да се подсили допълнително в съчетание с други сладки вкосове и аромати. Със своя прозрачен цвят и вкус с нотки на сладко и Monin Manzana Verde Liqueur е идеалната съставка за много коктейли, като:

Manzana Verde Lavender Daiquiri:

- 25ml. Monin Manzana Verde Liqueur;

- 15ml. Monin Lavender Syrup;

- 40ml. ром;

- 20ml. лимонов сок;

Разбъркайте енергични всички съставки в шейкър с ледени кубчета и сервирайте в коктейлна чаша.

Alc.%: 20.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer