Sailor Jerry

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01050002M0012
Този безкомпромисен ром e създаден от известния татуис „Sailor Jerry” Колинс, бащата на класическата, американска татуировка. Прецизността и качеството му могат да се сравнят само с тези на останалите произведения на създателя му. Sailor Jerry е резултат от подробни проучвания на морските ромове и внимателен подбор на най-добрите ромове от Карибите
-17%

Промоция: 15.06.2024 - 14.07.2024

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Рецептата на Sailor Jerry е базирана на традицията на моряците да смесват рома си с подправки, когато са в открито море, за да подобрят вкуса му. Освен това, за да са сигурни, че ромът не е примесен с вода, всеки ден капитанът на кораба загребвал малко ром пред моряците си, добавял барут и го запалвал. Ако ромът бил качествен се появявала искра. Sailor Jerry остава верен на тези традиции и смесва висококачествен ром с естествени подправки, за да създаден един дързък, мек и идеално балансиран алкохол. Притежава богат, мек и отличителен вкус с разпознаваеми нотки на ванилия и канела. 

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer