Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Sailor Jerry

Sailor Jerry

Налично

29,98 лв.
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Марка Sailor Jerry
Грамаж 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД
Този безкомпромисен ром e създаден от известния татуис „Sailor Jerry” Колинс, бащата на класическата, американска татуировка. Прецизността и качеството му могат да се сравнят само с тези на останалите произведения на създателя му. Sailor Jerry е резултат от подробни проучвания на морските ромове и внимателен подбор на най-добрите ромове от Карибите Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Sailor Jerry
Естествените, специално подбрани, подправки и вкусове му придават изключително богат, мек и отличителен вкус с разпознаваеми нотки на ванилия и канела.
Рецептата на Sailor Jerry е базирана на традицията на моряците да смесват рома си с подправки, когато са в открито море, за да подобрят вкуса му. Освен това, за да са сигурни, че ромът не е примесен с вода, всеки ден капитанът на кораба загребвал малко ром пред моряците си, добавял барут и го запалвал. Ако ромът бил качествен се появявала искра. Sailor Jerry остава верен на тези традиции и смесва висококачествен ром с естествени подправки, за да създаден един дързък, мек и идеално балансиран алкохол.
История на производител
Рецептата на Sailor Jerry е базирана на традицията на моряците да смесват рома си с подправки, когато са в открито море, за да подобрят вкуса му. Освен това, за да са сигурни, че ромът не е примесен с вода, всеки ден капитанът на кораба загребвал малко ром пред моряците си, добавял барут и го запалвал. Ако ромът бил качествен се появявала искра. Sailor Jerry остава верен на тези традиции и смесва висококачествен ром с естествени подправки, за да създаден един дързък, мек и идеално балансиран алкохол. Притежава богат, мек и отличителен вкус с разпознаваеми нотки на ванилия и канела. 
Обратно към продукта