Независимо дали празнувате “Денят на влюбените” или “Трифон Зарезан”, или нито едно от двете, можете да направите един специален 14-ти февруари за вас и човека до вас, при това по оригинален начин, който няма да влиза в графата клише - балон и роза. За да впечатлите любим човек сме ви приготвили три начина да направите това, като сме сигурни, че гарнирано с вашето въображение ще постигнете повече от добър резултат. 

 

Подаръчни комплекти

Подаръчните комплекти са лесно и бързо решение. Хубавото при тях е, че някой е помислил как да изглеждат максимално добре като подарък, но и как да включват в себе си взаимно допълващи се елементи. Например една лека напитка, обогатена с червен чай, екстракти от хибискус и вишни “Hibiscus & Red Tea Tatratea - с две шот чаши”. А защо не невероятното японско уиски от легендарен производител “Nikka Days + 2 чаши”. Нека ви дадем една интересна идея за изненада – през февруари месец обикновено е студено и рядко може да се видят хора, които се радват на добро питие навън. От друга страна винаги, когато нещо се консумира на крак или се вземе „за навън“ винаги е или в пластмасова чашка, или е в картонена. Ние вярваме, че консумирането на качествените напитки с характер върви с правилните за това чаши, защото точно тях държите в ръцете си и допирате до устните си преди отпиване. Да не говорим за стотиците параметри, които могат да провалят или подобрят вкуса на едно питие в зависимост от смяната на чашата. Какво ви предлагаме? Изведете любим човек на разходка и в удобен момент извадете питие и го консумирайте в изискани чаши. Ще запомните това с години и определено ще станете атракция, ако това се случи в градска среда.

 

Луксозни подаръци

Луксозните подаръци, които предлагаме награждат подаръчните комплекти като комбинират в себе си различни напитки, чаши, аксесоари, шоколади, бонбони и дори ядки. Комбинациите, които сме направили са максимално адекватни, като сме взели предвид коя напитка за кои храни е подходяща, за да зарадвате небцето си максимално. Подарете на любим човек, а и на себе си, малко лукс. Небцето ще ви благодари. 

Персонализирани етикети

Персонализираните етикети на бутилка уиски са нещо, което остава като спомен и често се подарява на рожденни дни и специални празници. А 14-ти февруари може да се превърне в един изключително специален празник. Даваме ви идея и не искаме да ни благодарите - представете си, че на персонализирания етикет не пишете просто имена и дати, а напишете един ключов въпрос, който много жени очакват да чуят от любимия си мъж? Запалихме искрата и сега оставяме съображението ви да свърши останалото. 

Пожелаваме ви весело изкарване на Свети Валентин/Трифон зарезан, независимо какви планове имате за този специален ден.